torstai, 13. maaliskuu 2008
Jauhelihatäytteiset paprikat ja tomaatit
Kokeilin pitkästä aikaa täytettyjä paprikoita ja tomaatteja. Täytteen tein taas omasta päästäni ja oikein hyvää tuli ;)
1 Paprika
3 isoa tomaattia
Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
tomaattien sisus pilkottuna
valkosipulimurskaa
1/2 prk creme bonjour cousine pippurimixiä
chili saucea maun mukaan
pippurisekoitusta
2 dl keitettyä basmaturiisiä
juustoraastetta
Paista jauheliha, sipulit ja tomaattien sisus pannulla. Lisää creme bonjour ja mausteet. Anna hautua hetken. Lisää riisit jauhelihaseoksen joukkoon ja sekoita. Aseta paprikan- ja tyhjennetyt tomaatinpuolikkaat uuni pellille ja täytä ne jauhelihatäytteellä. Ripottele vielä pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Kommentit