tiistai, 12. helmikuu 2008
Kalaisa voileipäkakku
Tätä herkullista voileipäkakkua tarjottiin valmistujaisjuhlissani edellisenä viikonloppuna. Ohje on suurpiirteinen, sillä en kirjoittanut reseptiä ylös kakkua tehdessäni.
1/2 pkt graham paahtoleipää
1/2 pkt Pågen tummaa vuokaleipää
Täyte 1:
1 pkt savukalasulatejuustoa
100 g kylmäsavulohta
pala purjoa
nippu hienonnettua tilliä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
Täyte 2:
2 prk tilli-mustapippuri -tuorejuustoa
150 g katkarapuja
nippu hienonnettua tilliä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
Kostutus:
1 kanaliemikuutio
vettä
Päällä:
200 g sulatejuustoa
2 dl majoneesia
Kommentit