Tätä tuli kokeiltua vuodenvaihteessa. Reseptin poimin Turun Sanomien Ruokasivulta.

1 pieni kaalikerä
2 rkl sitruunamehua
2 tl väkiviinaetikkaa
1 rkl hienoa sokeria
1 pieni punasipuli
1 punainen paprika
2 keskikokoista porkkanaa
2 dl majoneesia
1 dl maustamatonta jogurttia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja laita kulhoon. Lisää sokeri, etikka ja sitruunanmehu. Painele kaali puukauhalla notkeaksi ja laita kylmään.
Leikkaa sipuli puolirenkaiksi. Kuori porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi. Leikkaa paprika myös ohuiksi suikaloiksi.
Sekoita kaaliin sipuli, porkkana ja paprika, laita kylmään.
Sekoita majoneesi ja jogurtti vuorotellen suikaleiden joukkoon juuri ennen tarjoilua, mausta.