1111936.jpg

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl kuohukermaa
200g vaniljatuorejuustoa
2 rkl sokeria
1 banaani
mustikoita

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon, sekoita varovasti käännellen seosta. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipellille ja paista pohja 200 asteessa noin 10 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidun leivinpaperin päälle.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi ja lisää siihen sokeri, tuorejuusto sekä pilkotut banaanit. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele mustikoita täytteen päälle ja kääri torttu rullaan. Laita kääretorttu maustumaan jääkaappiin pariksi tunniksi. Parasta torttu on tarjottavaksi vasta seuraavana päivänä.